Zaalvoetbalteam

  • Tijd en zin om 1 keer per 2 weken op maandagavond te zaalvoetballen? Geef je dan nu op voor ons zaalvoetbalteam, we zijn namelijk op zoek naar nieuwe spelers! We spelen onze wedstrijden in de zaal in Vlijmen. Heb je interesse? Stuur dan een appje naar Danny op 0653315504

De Supportersclub heeft één zaalvoetbalteam, dat meespeelt met de Vlijmense zaalvoetbalcompetitie in de A-poule. Alle wedstrijden worden om de twee weken op maandag avond gespeeld in Sporthal Die Heygrave in Vlijmen.

Wil je een keer mee voetballen? Bel dan naar Danny van de Griendt op telefoon nummer 06-53315504. Dit kan ook als je een keer mee wil voetballen tijdens een van de zomertoernooien waar de Supportersclub aan meedoet.

Heeft u interesse om het zaalvoetbal team te sponsoren? Neem dan contact op met ons bestuurslid Sponsoring Maikel Scheffers via maikel@scfcdb.nl.

Het ‘Jo van der Steen Zaalvoetbaltoernooi’
Tijdens het ‘Jo van der Steen Zaalvoetbaltoernooi’ streden ieder jaar minimaal 16 ploegen om de zaalvoetbaltitel. Dit toernooi was vernoemd naar de eerste voorzitter en medeoprichter van de SC. Verdeeld over vier poules waarbij de sterkste ploegen elkaar in de kruisfinales treffen op weg naar de finale. Steevast vormde Sporthal De Hazelaar in Rosmalen het strijdperk voor de zaalvoetballende Supportersverenigingen die de sportieve strijd met elkaar aangaan. Supportersclubs uit het hele land waaronder Vlissingen, Groningen, Alkmaar en Maastricht trokken naar Rosmalen voor het jaarlijkse zaalvoetbal-onderonsje. Vier vaste scheidsrechters verzorgden jaren trouw de arbitrage. Het niveau van de deelnemende ploegen varieert van “zeer hoog tot zeer laag”.
In 2011 werd dit toernooi in het nieuw gestoken: het toernooi werd verplaatst naar de velden van het trainingscomplex van FC Den Bosch aan de Jan Sluyterstraat. Door verkoop van het jeugdcomplex verplaatste het toernooi zich vanaf 2013 naar de sportvelden van BVV Den Bosch naast Stadion De Vliert. Helaas is de animo hiervoor de afgelopen jaren afgenomen en zagen wij ons genoodzaakt om de organisatie van een dergelijk toernooi te staken.