Aanmelden voor buskaart

Het is momenteel nog tot en met 30 juni mogelijk om een buskaart voor het seizoen 2019-2020 te bestellen.

Bij de Supportersclub FC Den Bosch is het mogelijk om een busseizoenkaart aan te schaffen. Hiermee betaalt u in een keer een bedrag voor alle uitwedstrijden, wat een voordeel oplevert ten aanzien van de ‘reguliere’ prijzen.

Voor het seizoen 2019-2020 verkopen wij uiteraard weer buskaarten, dit jaar zelfs alleen hele buskaarten en geen halve. Een buskaart voor het aankomende seizoen kost €380,- en levert uiteraard een financieel voordeel op ten aanzien van de ‘reguliere’ prijzen. De prijs ligt dit seizoen hoger dan het afgelopen seizoen door de BTW-stijging van 6% naar 9% op de bussen en de beveiligings- en administratiekosten die we iedere wedstrijd moeten voldoen aan FC Den Bosch.
Betaling kan contant, per bankoverboeking of per automatische incasso. Dit alles kan dan weer in één keer uiterlijk voor of tijdens eerste uitwedstrijd of in twee delen. In twee delen gaat dan als volgt: €200 voor of tijdens eerste uitwedstrijd en €180 uiterlijk voor of op laatste uitwedstrijd voor de winterstop.

Aangezien we ook bij buskaarten rekening moeten houden met loyaliteitspunten, gaan we deze ook toekennen op basis van loyaliteitspunten indien er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare buskaarten. Daarnaast kan het in een uitzonderlijk geval dat we extreem weinig kaarten krijgen (vgl. Jong AZ dit seizoen) kan het zijn dat je met een buskaart niet mee kan, je krijgt dan uiteraard 1/19e deel van het bedrag teruggestort op je rekening.

Aanmelden voor de buskaarten kan tot en met 30 juni via onze website of via een appje voorzien van je lidnummer naar Danny, hierna laten wij jullie zo spoedig mogelijk weten wie er in aanmerking komt voor een buskaart.

Aanmelden voor de buskaarten kan tot en met 30 juni via onderstaand contactformulier of via een appje naar Danny voorzien van je lidnummer, je keuze voor contant/bank/incasso en of je in een of twee delen wil betalen naar Danny. Hierna laten wij jullie zo spoedig mogelijk weten wie er in aanmerking komt voor een buskaart.

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw lidnummer (verplicht)

  Keuze wijze van betaling (verplicht)

  Uw rekeningnummer (verplicht indien gekozen voor automatische incasso)

  Keuze aantal termijnen betalen (verplicht)

  Ik ga akkoord met de voorwaarden voor een buskaart gesteld door de Supportersclub en dat, indien van toepassing, de kosten voor de buskaart automatisch worden geïncasseerd door Supportersclub FC Den Bosch.(verplicht)

  Help ons om spam te voorkomen:
  captcha

  Voer hier bovenstaande tekens in