Sponsoring

Wij zijn de Supportersclub FC Den Bosch, een supportersvereniging die het hele seizoen door leuke activiteiten (busreizen naar uitwedstrijden, barbecue, nieuwjaarsreceptie etc.) organiseert voor alle FC Den Bosch-supporters en in het bijzonder voor onze leden.

Om al deze leuke dingen te kunnen blijven organiseren en om ze zo mooi mogelijk aan te blijven bieden, hebben wij sponsoren nodig en daar kunnen u en uw bedrijf een mooie rol in spelen. Wij hebben verschillende sponsorpakketten in de aanbieding:

Allereerst valt te denken aan een banner op de website voor €100,- per seizoen: uw logo voor een lage prijs op alle pagina’s van onze website. Dit is ook mogelijk voor een half seizoen (€55,-), een kwartaal (€30,-) of zelfs een maand (€10,-). Deze kortere pakketten zijn later ook makkelijk om te zetten in een seizoenspakket.

Een businesslidmaatschap voor slechts €300,- per seizoen. Dit sponsorpakket omvat een banner op de website, een etentje voor twee personen in de businessclub van FC Den Bosch en een uitnodiging voor twee personen op zowel onze nieuwjaarsreceptie als onze barbecue.

Daarnaast leveren wij ook maatwerk, u kunt hierbij denken aan:

Busreis sponsoren
Kledingsponsor
Eventsponsor
Producten sponsoren
Uw banner in de nieuwsbrief

Alle sponsorpakketten zijn ook inclusief promotie op onze social media: Facebook (ruim 2000 likes), Twitter (1000 volgers) en Instagram (ruim 1000 volgers).

Wilt u meer informatie over het sponsoren van de Supportersclub FC Den Bosch of heeft u interesse om sponsor te worden? Stuur dan een mail naar maikel@scfcdb.nl of neem telefonisch contact op via 06-51821844.

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen als sponsor van de gezelligste supportersvereniging van Nederland!


Wall of Fame
Dankzij onze sponsoren kunnen wij het hele jaar door onze activiteiten organiseren, bedankt!

Businessleden

Bannersponsoren

Overige sponsoren


Reispartner Kledingsponsor Kledingsponsor