Woord van dank van Jan van Grinsven ‘De Sliert van de Vliert’ voor de supporters

Dit weekend ontvingen wij onderstaand woord van dank van Jan van Grinsven aan de supporters van onze FC:

‘Beste supporters,
Ik wil jullie allemaa hartelijk bedanken voor al de steun die ik van jullie heb gekregen al die jaren dat ik mocht werken bij “ONS FC”. We hebben minder mooie dingen meegemaakt maar zeker ook veel mooie momenten mogen beleven en die zijn bij mij blijven hangen. Niemand kan in de toekomst kijken maar met de steun van jullie, de sponsors en medewerkers zal deze jonge ploeg voor weer mooie momenten gaan zorgen.
Ook wil ik jullie bedanken voor de mooie en lekkere taart die ik van jullie mocht ontvangen.
Tot ziens in de vliert en hopelijk snel een keer tussen jullie in.
Gr Jan van Grinsven

Via deze weg willen wij Jan nogmaals bedanken voor zijn inzet voor ons FC en wensen hem veel succes in zijn rol als ambassadeur van de club.

Gerelateerde berichten