Supportersclub doneert aan zwaar getroffen Dierenwei Geitenbrij in Rosmalen

Ook de Dierenwei Geitenbrei in Rosmalen is zwaar getroffen door Corona. Hierdoor zijn allerlei sponsoractiviteiten op stop gezet (zoals NLdoet) waardoor zij de broodnodige inkomsten mislopen. Tevens hebben ze extra dure kooien moeten aanbrengen vanwege een loslopende vos die veel van de dieren dood maakte. Dit drama valt echter in het niet bij het feit dat de man van de voorzitster en tevens één van de grootste vrijwilligers (Bert Bodar) eind maart kwam te overlijden als gevolg van het Coronavirus. Dierenwei Geitenbrei is een bekend dierenpark bij veel mensen uit Rosmalen en omstreken. Wie is er niet eens langs geweest toen hij klein was. Wij zouden het betreuren als zij de poorten zouden moeten sluiten en hebben als gebaar hen een donatie gedaan van € 250,00

Goed voorbeeld doet volgen!
Dus als jij ook een donatie wilt doen dan kan dat door een bedrag over te maken op IBAN: NL65 RABO 0184 5355 65

Iedere euro telt voor dit mooie en kindvriendelijke initiatief.

Bijgevoegd een foto van de overhandiging van de cheque aan voorzitster Helmi Bodar

Gerelateerde berichten