Vacature bestuurslid ICT/social media specialist

’s-Hertogenbosch, 1 mei 2020

Ons huidig bestuurslid ict/social media heeft aangegeven te willen gaan stoppen als bestuurslid bij de supportersclub.

Profielkeuze:
Door de veranderende manier van berichtgeving in de afgelopen jaren is het van belang dat je beschikt over een ruime ervaring met de diverse Social media, je beschikt over een blauw-wit hart en bent in staat om de naam van FC Den Bosch en de supportersclub positief naar buiten toe uit te dragen.
Je neemt deel aan de diverse vergaderingen en neemt daarin een proactieve houding.

De functie:
Als webmaster/social media specialist draag je zorg voor het operationeel houden en beheren van onze website en social media. Verder ben je eerste aanspreekpunt voor technische en functionele vragen en/of storingen. Dit in samenspraak/overleg met onze ICT partner. Het is gewenst dat, gezien de hektiek van berichtgevingen, je hierop flexibel over de hele dag heen kunt acteren.
Bijkomende taken zijn het bijwonen van vergaderingen van ons eigen bestuur, die van het Supporterscollectief alsmede regelmatig vergaderingen met allerlei geledingen binnen FC Den Bosch.
Ook zul je zeer frequent mee moeten reizen met de bus naar uitwedstrijden om in de bus hulp te bieden met de werkzaamheden; bij de “grotere” uitwedstrijden is dit zo goed als verplicht.

Eisen/wensen:
Je bent minimaal 18 jaar en 2 jaar lid van de Supportersclub en je voldoet aan bovenstaand functieprofiel. Ervaring met WordPress is een pré. Je bent in staat om veel vrije tijd te steken in het wel en wee van FC Den Bosch en de supportersclub en ga je deze uitdaging voor de lange termijn aan.
Je beschikt over een meer dan gemiddelde kennis van de diverse moderne computerprogramma’s zoals Word, Excel en Photoshop.

En hoe nu verder:
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de eisen/wensen en het functieprofiel stuur dan vóór 1 juli aanstaande een goede motivatiebrief per mail naar peter@scfcdb.nl.  Liefst vergezeld met een C.V. met daarop je ervaring.

Vanwege het verbod op grote bijeenkomsten kunnen we voorlopig nog geen ALV houden waarop de bestuurswissel kan plaatsvinden. We zijn nog in beraad of we dit na 1 september doen of eventueel digitaal. Als hier meer over bekend is dan laten wij dit uiteraard weten.

 

Vriendelijke groet namens de Supportersclub,

Peter van Ieperen,
Voorzitter

Gerelateerde berichten