Jordy Kusters gaat stoppen als bestuurslid

De afgelopen acht jaar, waarvan 3 als vrijwilliger en 5 als bestuurslid, heeft Jordy Kusters als bestuurslid ICT/Social media deel uitgemaakt van het bestuur van de Supportersclub FC Den Bosch.

Vanwege privéredenen heeft hij besloten om vanaf de volgende ALV te stoppen in zijn rol als bestuurslid. Daarmee komt er een positie vrij binnen het bestuur van de Supportersclub. Wij zullen op korte termijn met een functieomschrijving komen zodat geïnteresseerden kunnen solliciteren op de vrijgekomen functie.

Vanwege het verbod op grote bijeenkomsten kunnen we voorlopig nog geen ALV houden waarop de bestuurswissel kan plaatsvinden. We zijn nog in beraad of we dit na 1 september doen of eventueel digitaal. Als hier meer over bekend is dan laten wij dit uiteraard weten.

Via deze weg willen wij Jordy van harte bedanken voor zijn inzet van de afgelopen acht jaar voor de Supportersclub. We hopen hem nog vaak te mogen verwelkomen bij busreizen/activiteiten van de SC.

Gerelateerde berichten