Velkov op huurbasis naar RKC Waalwijk

Photo Credit To Privé Stefan Velkov

Stefan Velkov komt de rest van dit seizoen uit voor Eredivisionist RKC Waalwijk. De centrale verdediger vertrekt op huurbasis richting Waalwijk. Daarnaast zijn FC Den Bosch en RKC ook een optie tot koop in het contract overeengekomen.

Velkov, geboren op 12 december 1996 in Bulgarije, voegde zich in augustus 2018 bij FC Den Bosch en speelde 41 wedstrijden in het blauw-wit, waarin hij 4 keer tot scoren kwam. Voor zijn periode in de hoofdstad van Noord-Brabant kwam de centrale verdediger uit voor Slavia Sofia in zijn geboorteland Bulgarije.

Bert Ruijsch (manager Voetbalzaken) licht het vertrek van Stefan Velkov toe: “Het is uiteraard nooit een ideaal scenario om je centrale verdedigingsduo in dezelfde transferperiode te zien vertrekken. Ook Stefan heeft richting mij de ambitie uitgesproken om zich te kunnen door ontwikkelen op een hoger niveau. Door zijn overstap naar RKC Waalwijk gaat hiermee de wens van de speler in vervulling. Binnen onze financiële mogelijkheden wordt naar een adequate vervanger gezocht.”

Bron: FC Den Bosch.nl

Gerelateerde berichten