Jordania laat FC Den Bosch nog wachten op antwoord

Kakhi Jordania heeft nog niet inhoudelijk gereageerd op het voorstel dat FC Den Bosch hem heeft gedaan om de koopovereenkomst tussen beide partijen te ontbinden. In een bericht aan de voetbalclub liet zijn advocaat maandagochtend weten dat de Georgische zakenman ‘op korte termijn’ met een reactie komt.

Hoe kort die termijn is, wordt op dit moment niet duidelijk. FC Den Bosch had Jordania vorige week gevraagd om uiterlijk afgelopen zondag op het voorstel van de club te reageren. Dat gebeurde dus niet. In plaats daarvan volgde maandagochtend het bericht van de advocaat.

FC Den Bosch wacht nu af wanneer Jordania met zijn inhoudelijke reactie komt, zegt clubwoordvoerster Ester Bal. ,,Meer kunnen we op dit moment niet doen. Ondertussen gaan we hier verder met de toekomst van de club.”

Beroepscommissie

FC Den Bosch en Jordania gaan uit elkaar nadat de pogingen van de zakenman om de club over te nemen vorige maand definitief strandden. Toen haalde de beroepscommissie van de KNVB een streep door de geplande overname.

Sindsdien buitelen FC Den Bosch en Jordania op alle mogelijke manieren over elkaar heen. Een poging van de zakenman om beslag te laten leggen op acht ton van FC Den Bosch, om zo zijn investeringen van afgelopen seizoen terug te krijgen, haalde het niet bij de rechter.

 Jordania liet daarop weten een nieuwe claim van vier miljoen voor te bereiden. Intussen probeert FC Den Bosch om tot een onderling akkoord te komen en verder zonder nieuwe rechtszaak uit elkaar te gaan. Het voorstel dat nu gedaan is, is daar ook op gericht. Jordania zegde al eerder  toe serieus naar het voorstel te gaan kijken.

Bron: Brabants dagblad

 

Gerelateerde berichten