FC doet Kakhi Jordania voorstel

FC Den Bosch heeft Kakhi Jordania woensdag een schriftelijk voorstel gedaan voor het beëindigen van de samenwerking. Vorige week werd al in gezamenlijkheid besloten tot een ‘scheidingsvoorstel’ op papier. Jordania stemde er via zijn advocaat mee in dat FC Den Bosch hiertoe het initiatief zou nemen. Nadat FC Den Bosch vorige week door Jordania voor de rechter werd gedaagd, trok de clubleiding de conclusie dat de samenwerking met hem te complex was geworden voor een gezamenlijke toekomst.

In het vandaag gestuurde voorstel staat beschreven hoe FC Den Bosch en Jordania uit elkaar zouden moeten gaan in de ogen van de clubleiding. Met het voorstel wil FC Den Bosch het gesprek op gang te houden en samen tot een oplossing te komen, zonder dat daar een rechter aan te pas hoeft te komen. Ook al stelde de rechter FC Den Bosch op alle punten in het gelijk, de club is, met de start van het nieuwe seizoen voor de deur, niet gebaat bij verdere vertraging door een juridische in plaats van de diplomatieke weg. De clubleiding van FC Den Bosch is van mening dat zij Jordania een oplossingsrichting heeft aangereikt die de Georgiër ‘het comfort ‘geeft om op een waardige wijze afscheid van elkaar te kunnen nemen. Omdat alle betrokkenen de voetbalwet ‘club eerst’ in het hart gegrift hebben staan, rekent FC Den Bosch op de medewerking van Jordania en zijn adviseurs.

FC Den Bosch heeft steeds gezegd, en zal dat ook blijven herhalen, dat zij Jordania dankbaar is voor wat hij voor de club heeft gedaan. FC Den Bosch heeft Jordania gevraagd uiterlijk aanstaande zondag (4 augustus) te laten weten of hij zich kan vinden in het voorstel.

Bron: persbericht

Gerelateerde berichten