Kakhi Jordania dreigt ondanks afwijzing met claim van 4 miljoen euro

Kakhi Jordania geeft zich niet zomaar gewonnen. De Georgische geldschieter van FC Den Bosch hoorde donderdag van de rechter dat hij geen beslag mag laten leggen op gelden van de club, maar houdt zich desondanks vast aan het plan van zijn advocaten. ‘We zijn een claim aan het voorbereiden om al het geleende geld (om en nabij 4 miljoen euro) terug te krijgen’, stelt het kamp-Jordania.

Dat laat de Georgier in een statement aan het Brabants Dagblad weten. Jordania wilde beslag laten leggen op de gelden van FC Den Bosch, tot een bedrag van 810.000 euro, omdat de club dat aan andere zaken zou hebben besteed dan afgesproken. De rechter achtte dat niet aannemelijk en stelde FC Den Bosch op alle punten in het gelijk. De club streeft naar een totale afwikkeling met de geldschieter en komt volgende week met een voorstel.

Het kamp-Jordania laat weten dat zij, terwijl hun team van advocaten de claim van 4 miljoen euro aan het voorbereiden is, dat voorstel af zal wachten. De rechter stelde in zijn uitspraak dat het belang van de club zwaarder woog dan dat van Jordania, die woensdag zelf niet bij de zitting aanwezig was. FC Den Bosch zegt in een reactie dat de uitspraak boekdelen spreekt. ‘Gelukkig heeft de rechter de kwestie juist beoordeeld’, aldus de club.

Bron: BD.nl

 

Gerelateerde berichten