G. Van der Ven B.V. aannemingsbedrijf nieuwe partner op shirt FC Den Bosch

FC Den Bosch gaat het voetbalseizoen 2017-2018 in met een nieuwe partner op de voorzijde van het wedstrijdshirt. G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel was de afgelopen periode al als sponsor aan de club verbonden en zal met haar bedrijfsnaam tijdens de eerste helft van het nieuwe seizoen onder meer op de voorzijde van het Bossche wedstrijdshirt prijken. Dit is het resultaat van vruchtbare gesprekken die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden tussen beide partijen, waarbij ook nadrukkelijk wordt ingestoken op een samenwerkingsverband op de lange termijn.

Algemeen directeur van FC Den Bosch Bert Wernke is erg content met de ondersteuning van het Brakelse bedrijf dat gespecialiseerd is in civieltechnische projecten: “FC Den Bosch is zeer verheugd dat het de band met Van der Ven nadrukkelijk heeft kunnen versterken. Met de steun van Van der Ven hebben we voor de korte termijn invulling gegeven aan een belangrijke positie op ons shirt. Het biedt ons ruimte en middelen bij de verdere verwezenlijking van onze visie en plannen. We kijken er daarnaast naar uit om samen met hen het uitdagende traject voor de lange termijn op te starten, waarbij we willen inzetten op de doorontwikkeling en verduurzaming van Stadion De Vliert.”

Algemeen directeur Huibert van der Ven van het gelijknamige bouwbedrijf is eveneens erg content met het partnership: “We zijn verheugd dat we met deze samenwerking een bijdrage kunnen leveren aan de verdere weg naar boven van FC Den Bosch op zakelijk en sportief vlak. We hebben veel vertrouwen in de toekomstplannen van de club en willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Daarnaast zijn we van mening dat we de club met onze integrale oplossingen en innovatief vakmanschap kunnen helpen bij de duurzame ontwikkeling van Stadion De Vliert. We kijken er naar uit om samen met de club en alle betrokken stakeholders in gesprek te gaan om de mogelijkheden op dit vlak nader uit te werken.”

Over G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf
Van der Ven werkt vanuit een persoonlijke, klantgerichte opstelling. Dagelijks verwezenlijkt zij op diverse locaties door het land allerlei soorten civieltechnische projecten. Op het gebied van beton- en waterbouw, leidingen, natuur en recreatie, restauratie, utiliteitsbouw en milieu. Maar ook de aanleg en onderhoud van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur, zowel stedelijk als landschappelijk.

Meedenken met haar opdrachtgevers en kennis en ervaring delen. Denken in integrale oplossingen houdt in dat er vaak meerdere disciplines tegelijk worden aangesproken binnen de realisatie van een project. Dat biedt opdrachtgevers het grote voordeel dat zij niet hoeven te zoeken naar verschillende leveranciers voor de benodigde disciplines. Alles in één hand en dus uitstekend gecoördineerd. Professioneel, persoonlijk en uiteraard goed gecertificeerd. Dat is de kracht van Van der Ven. www.vanderven.nl.

Bron: FC Den Bosch.nl / Foto: Henk van Esch

Gerelateerde berichten