Sponsoren Supportersclub FC Den Bosch

Wij zijn de Supportersclub FC Den Bosch, een supportersvereniging die het hele seizoen door leuke activiteiten (waaronder busreizen naar uitwedstrijden, BBQ en nieuwjaarsreceptie) organiseert voor alle FC Den Bosch-supporters en in het bijzonder voor onze leden.

Om al deze leuke dingen te kunnen blijven organiseren en om ze zo mooi mogelijk aan te blijven bieden, hebben wij ook sponsoren nodig en daar kunt u een mooie rol in spelen. Wij hebben verschillende sponsorpakketten in de aanbieding:

Een banner op de website (scfcdb.nl) voor €100,- per seizoen: uw logo voor een lage prijs op alle pagina’s van onze website. Ook mogelijk voor een half seizoen (€55,-), een kwartaal (€30,-) of zelfs een maand (€10,-).

Businesslidmaatschap voor slechts €275,- per seizoen. Dit sponsorpakket omvat een banner op de website, een etentje voor twee personen in de businessclub van FC Den Bosch en een uitnodiging voor twee personen op zowel onze nieuwjaarsreceptie als onze BBQ.

Daarnaast leveren wij ook maatwerk, u kunt hierbij denken aan:

Busreis sponsoren
Kleding sponsoren
Evenement sponsoren
Producten sponsoren

Alle sponsorpakketten zijn ook inclusief promotie op onze social media: Facebook (1500 likes), Twitter (850 volgers) en Instagram (650 volgers).

Wilt u meer informatie over het sponsoren van de Supportersclub FC Den Bosch of heeft u interesse om sponsor te worden? Stuur dan een mail naar maikel@scfcdb.nl, neem telefonisch contact op via 06-51821844  of vul het contactformulier in op onze website.

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen als sponsor van de gezelligste supportersvereniging van Nederland !

Sponsoren Supportersclub FC Den Bosch

trendhopperboelensdegruytervanwanrooy300dn-beer

Regiobank_Gloudemansmodehuisdebruintuinengras300logo-maanlicht-nieuw-1617 DeBuurvrouw_FeestCafe_Logo_Def2