Aandelenplan

Het aandelenplan is in het leven geroepen om grote betrokkenheid te tonen en te krijgen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Het aandelenplan is er om meer inzage en zeggenschap binnen de club te krijgen. Het aandelenplan is er om FC Den Bosch op alle gebieden, zowel sportief en organisatorisch als commercieel en maatschappelijk, verder te versterken.

Je investeert met een certificaat van aandeel direct in de toekomst van de club. Ons stadion moet onze rijke historie uitademen. Een ware voetbaltempel! FC Den Bosch staat met beide benen in de Bossche samenleving met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Certificaathouders ontvangen de volgende tegenprestaties:

Een certificaat van aandeel;
Een originele gouden draak sleutelhanger;
Een volledig overzicht van de gehele stand van zaken binnen de club, inclusief financieel verslag;
Altijd durende roem! Je naam komt op de ‘Walk to Fame’.

aandelenplan

Certificaathouders ontvangen de volgende tegenprestaties:

Een certificaat van aandeel;
Een originele gouden draak sleutelhanger;
Drie keer per jaar een transparant en volledig overzicht van de gehele stand van zaken (inclusief financieel verslag);
Gratis toegang met partner tot het exclusieve eindeseizoensfeest voor certificaathouders;
Vijf keer per jaar speciale aanbiedingen tegen aanzienlijke kortingen;
Altijd durende roem! Je naam komt op de ‘Wall of Fame’;
Een uitnodiging voor de jaarlijkse vergadering van certificaathouders.

Breed draagvlak in de samenleving
FC Den Bosch gaat met haar aandelenplan voor een breed draagvlak in de samenleving met vele unieke aandeelhouders. De opbrengsten zullen niet gebruikt worden om gaten te dichten, maar voor op de toekomst gerichte en voetbal verantwoorde investeringen. Stichting Met Heel Mijn Hart zal hier nadrukkelijk op toezien. Daarnaast zal een deel van de opbrengsten worden gebruikt om door Met Heel Mijn Hart ontplooide initiatieven ten behoeve van de supporters, stad en club te realiseren. Jouw inbreng is hierbij heel belangrijk!

Certificaathouder worden?
We hopen dat ook jij je bij de groep certificaathouders aansluit! Wil je certificaathouder worden? Neem dan contact op met de administratie van FC Den Bosch via info@fcdenbosch.nl of telefoonnummer: (073) 646 47 00. Ook bij vragen zijn we je graag van dienst en staan we je graag te woord! We gaan er voor, ‘met heel ons hart’!

Heya Den Bosch!

Bron: FC Den Bosch.nl