FC Den Bosch blijft bij verhuizing naar zuidtribune voor oud-Msiders

Paul van der Kraan en de rest van het bestuur van FC Den Bosch blijven bij hun beslissing om alle seizoenskaarthouders die eerst op de M-Side zaten en nu naar de vakken A2, B en G zijn verhuisd, opnieuw te verplaatsen, deze maal naar de zuidtribune. Vorige week zei de algemeen directeur in het Brabants Dagblad nog te kijken naar een mogelijkheid tot maatwerk.

Gisterenavond werd tijdens het periodieke vragenuurtje, georganiseerd op initiatief van de Supportersclub, duidelijk gemaakt dat de club geen uitzonderingen maakt. Dit in het kader van een sterkere positie in een eventuele rechtszaak waarvan sprake zou zijn.

Tijdens het vragenuurtje, waarin onder meer bekend werd dat de Bossche club weer terugzakt naar KNVB-categorie 1 (zie hier), werd er weliswaar gediscussieerd maar met wederzijds respect. Een supporter vertelde het Brabants Dagblad dat het een emotionele bijeenkomst was, die tevens drukker bezocht was dan normaal het geval was.

Grote ergernis van deze en andere supporters, is dat er naar hun mening een potje van het veiligheidsbeleid is gemaakt door de club en de goedwillende supporters hier nu last van ondervinden. ‘FC Den Bosch zou de raddraaiers moeten aanpakken en niet over een kam moeten scheren’, is een veelgebruikte zin. Dit is ook reden voor een van de supporters om een rechtszaak te starten tegen de eigen club.

Bron: BD.nl, SCFCDB.nl / Foto: Henk van Esch

Gerelateerde berichten