Supportersclub FC Den Bosch presenteert: Oktoberfest!

Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen kiezen om de jaarlijkse activiteit voor leden, voorheen de eindeseizoensbarbecue, in een ander jasje te steken. Op zaterdagavond 28 oktober zal de Supportersclub FC Den Bosch een feestavond organiseren voor haar leden, met het thema Oktoberfest. De avond zal beginnen om 18:00 uur en zal zijn einde vinden rond de klok van 23:00 uur. Locatie van de feestavond is de nieuwe fanzone achter Vak G van Stadion de Vliert.

Voorafgaand aan de feestavond zal er een frietkar aanwezig zijn om een goede bodem te kunnen leggen.

Vanaf 18:00 uur tot en met ca 19:30 kunt u onbeperkt friet met diverse sauzen en snacks eten, GRATIS

Bij binnenkomst ontvang je een aantal consumptiebonnen voor drinken, hierna zijn de drankjes tegen schappelijke prijzen verkrijgbaar. Wij zouden het daarnaast leuk vinden als iedereen zoveel mogelijk in Oktoberfest outfit komt.

Aanmelding staat, alleen voor leden, open door een mail te sturen naar info@scfcdb.nl onder vermelding van je gegevens, het aanmelden kan tot uiterlijk 25 oktober. Zoals gebruikelijk zullen spelers en staf ook aanwezig zijn om zich te mengen tussen de supporters en een gezellig praatje te maken.

Zet het dus in je agenda:
Zaterdag 28 oktober van 18-23 uur
Locatie: Fanzone Stadion de Vliert (achter Vak G)
Toegang alleen voor leden en genodigden

 

Wij hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen op de 28e!

Namens de Supportersclub FC Den Bosch,

Peter van Ieperen, voorzitter

Gerelateerde berichten