Streekderby tegen FC Oss en de Supportersclub is uiteraard van de partij

Na een afwezigheid van 3 jaar mogen op 20 oktober aanstaande weer een beperkt aantal supporters van FC Den Bosch de uitwedstrijd bij FC Oss bijwonen. Het zal niemand verwonderen dat er strenge voorwaarden verbonden zijn aan het bijwonen van deze wedstrijd.
Uiteraard rijdt ook deze keer, zoals altijd, de Supportersclub met de bus naar de wedstrijd en vanwege de extra voorwaarden is ons door de club verzocht om een nog strengere controle toe te passen als bij andere uitwedstrijden. Tevens willen wij inventariseren hoeveel supporters met ons mee willen reizen.
Als je met ons mee wilt reizen naar Oss dan dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen.
1. Je bent lid van de Supportersclub
2. Je stuurt uiterlijk zondag 8 oktober  een mail naar info@scfcdb.nl waarin je aangeeft dat je mee wilt naar FC Oss; dit onder vermelding van je naam, geboortedatum en lidmaatschapsnummer.
Je lidmaatschapsnummer staat vermeld bij de incasso die in mei/juni van dit jaar heeft plaatsgevonden of op de factuur die ontvangen is. Je bent uiteraard alleen lid als het lidmaatschapsgeld daadwerkelijk is betaald.
De animo voor het bijwonen van deze wedstrijd zal zeer hoog zijn en gezien het beperkte aantal beschikbare kaarten krijgen leden die geregeld meereizen met de Supportersclub voorrang.
Als je aanmelding klopt en je hebt aan de financiële betalingsverplichting van je lidmaatschapsgeld voldaan dan ontvang je van ons na 8 oktober een bericht of je bent ingeloot voor de wedstrijd.
Bij het vertrek verzamelen onze supporters zich zoals elke combi bij vak I alwaar aan de hand van een lijst wordt gecontroleerd of je daadwerkelijk toegelaten mag worden tot de bus. Dus er zal om je ID-kaart gevraagd gaan worden.

Nogmaals ter verduidelijking; deze keer is het niet zo makkelijk als normaal om mee te mogen
Dus een appje, sms’je of telefoontje aan Danny volstaat niet !
Een mailtje met:  “Wij komen met 4 man” ; volstaat niet !
Alléén een mail met daarin Naam, geboortedatum en lidnummer(s) volstaat !!

Als laatste nog de opmerking dat de minimum leeftijd voor deze wedstrijd 12 jaar is.

Vriendelijke voetbalgroet,
Namens het bestuur van de Supportersclub

Peter van Ieperen,  voorzitter

Gerelateerde berichten