FC klopt ploeg van Hans Kraaij jr.

FC Den Bosch heeft zaterdagmiddag het oefenduel met FC Lienden gewonnen. Op bezoek in Lienden, waar ex-FC Den Bosch-speler Hans Kraaij jr. aan het roer staat, werd met 1-3 gewonnen. Smetje op de middag was het uitvallen van Zija Azizov.

FC Den Bosch was in de eerste helft de baas tegen de ploeg die uitkomt in de tweede divisie, maar erg gevaarlijk werd het niet. De enige echte kans was wel direct raak: in de 27ste minuut kopte Muhammed Mert – niet bepaald de grootste op het veld – een voorzet van Jens van Son binnen. Azizov viel uit met een blessure aan zijn rechterenkel. Hij zocht met ondersteuning van een verzorger de kleedkamer op.

Ook na de pauze waren de kansen aanvankelijk schaars, al drong FC Lienden wel wat meer aan. Het leidde in de 57ste minuut tot de 1-1 van Milad Intezar. Na een counter schoot hij uit de rebound raak. 10 minuten later nam FC Den Bosch weer de leiding: spits Dennis Kaars, tot dat moment onzichtbaar, schoot de eerste kans die hij kreeg binnen – wederom kwam de voorzet van de voet van Van Son.

In het laatste kwartier, waarin FC Den Bosch liefst zeven keer wisselde, schoot Don Bolsius nog op de kruising. Met de laatste actie van de wedstrijd schoot Sven Blummel de 1-3 binnen.

Opstelling FC Den Bosch, minuut 1-75: Leijten; Deijl, Kersten, Santermans, Van der Winden; Van Son, Mert, Vossebelt; Verbeek, Kaars, Azizov (31. Bouyaghlafen).

Opstelling FC Den Bosch, minuut 75-90: Leijten; Fernandes, Kersten, Pröpper, Heymans; Brouwers, Blummel, Felida; Bolsius, Ronaldo, Bouyaghlafen.

bron:BD.nl

Gerelateerde berichten